Skip to main content
4
4.0 van de 1 stem(men)
Ontdek jouw slaap geluk in onze historische villa aan het Pieterpad
Wilhelminapark 26, 5911 EE Venlo
100 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Swolgen - Venlo, Venlo - Swalmen.

Detailinformatie

Wij heten jullie graag welkom bij B&B Villa Anna in Venlo. In onze mooie, historische villa kan je lekker tot rust komen van je wandeling, afkoelen in het buiten zwembad of juist opwarmen in de Finse sauna. Onze recent verbouwde gastenkamers hebben een modern interieur en zijn allen voorzien van een luxe privé badkamer. Wij verzorgen een uitgebreid ontbijtmenu, mocht je iets specifieks willen dan horen wij dat graag. Op verzoek verzorgen wij 's avonds een drie-gangen diner. Je kunt gratis parkeren op ons eigen terrein. Tevens bieden wij vaak speciale arrangementen aan, waaronder het Pieterpad arrangement (2 nachten) en het Pieterpad light arrangement (1 nacht), bekijk de arrangementen pagina op onze website (https://bnbvillaanna.nl/arrangementen-2).

Succes met deze mooie wandeling en hopelijk tot snel in Venlo!
 
Deze accommodatie beschikt over 3 gastenkamers en 8 bedden.
Er is ruimte voor 8 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, biologisch, haal- en brengservice, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: sauna en zwembad aanwezig
John Heuvelings, Wilhelminapark 26, 5911 EE Venlo, 0031 (0)6 54 64 56 61, info@bnbvillaanna.nl
Deze accommodatie ligt 100 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Swolgen - Venlo, Venlo - Swalmen
 

Wilhelminapark 26, 5911 EE Venlo
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.