0
Ontdek jouw slaap geluk in onze historische villa aan het Pieterpad
Wilhelminapark 26, 5911 EE Venlo
100 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Swolgen - Venlo, Venlo - Swalmen.

Detailinformatie

Wij heten jullie graag welkom bij B&B Villa Anna in Venlo. In onze mooie, historische villa kan je lekker tot rust komen van je wandeling, afkoelen in het buiten zwembad of juist opwarmen in de Finse sauna. Onze recent verbouwde gastenkamers hebben een modern interieur en zijn allen voorzien van een luxe privé badkamer. Wij verzorgen een uitgebreid ontbijtmenu, mocht je iets specifieks willen dan horen wij dat graag. Op verzoek verzorgen wij 's avonds een drie-gangen diner. Je kunt gratis parkeren op ons eigen terrein. Tevens bieden wij vaak speciale arrangementen aan, waaronder het Pieterpad arrangement (2 nachten) en het Pieterpad light arrangement (1 nacht), bekijk de arrangementen pagina op onze website (https://bnbvillaanna.nl/arrangementen-2).

Succes met deze mooie wandeling en hopelijk tot snel in Venlo!
 
Deze accommodatie beschikt over 3 gastenkamers en 8 bedden.
Er is ruimte voor 8 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, biologisch, haal- en brengservice, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: sauna en zwembad aanwezig
John Heuvelings, Wilhelminapark 26, 5911 EE Venlo, 0031 (0)6 54 64 56 61, info@bnbvillaanna.nl
Deze accommodatie ligt 100 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Swolgen - Venlo, Venlo - Swalmen
 

Wilhelminapark 26, 5911 EE Venlo
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites