5
5.0 van de 1 stem(men)
Erve Dimmendael, het leukste, lekkerste B&B in de Achterhoek! (coronaveilig)
Zutphenseweg 27c, 7245 BK Laren
90 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Holten - Laren (Gld), Laren (Gld) - Vorden .

Detailinformatie

Bed & Breakfast Erve Dimmendael ligt in de Achterhoek, net buiten het Gelderse Laren op een perfecte plek aan het begin- of eindpunt van het Pieterpad. Een prachtig gebied waar wandelaars en fietsers hun hart kunnen ophalen.

Marijke de Haan ontvangt u graag in het gerestaureerde huis. De persoonlijke gemoedelijke en huiselijke sfeer, gecombineerd met de prachtige ligging, zorgen ervoor dat u onbezorgd kunt genieten.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 5 bedden.
Er is ruimte voor 5 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, bagagevervoer, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen entree, balkon/terras/tuin, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: U heeft genoten van de dag. Eenmaal op het terras geniet u van een drankje in de avondzon, of als het ‘s winters koud is kijkt u tevreden naar het knapperend vuur van de houtkachel. U denkt nog: “Wat ben ik blij dat ik niet meer weg hoef”. Marijke kookt heerlijk voor u! Het versgemaakt 3-gangen huisdiner stilt uw trek na de wandeling of fietstocht. Marijke kookt met een knipoog naar de Italiaanse keuken. Met olijfolie, gemaakt door familie, ingrediënten uit eigen tuin en zelf geïmporteerd uit Italië. En bijpassende wijn. U sluit uiteraard af met koffie en/of thee. Gewoon lekker genieten voor één all-inclusive prijs. Uiteraard houd ik rekening met wat u echt niet lust of mag eten. Informeer vooraf naar de mogelijkheden.
Zutphenseweg 27C, 7245 BK, Laren GLD, 0573 - 400 760, 0655 - 974 079
Deze accommodatie ligt 90 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Holten - Laren (Gld), Laren (Gld) - Vorden
 

Zutphenseweg 27c, 7245 BK Laren
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites