4.42857
4.4 van de 7 stem(men)
Kom es Ann is een Do-It-Yourself BenB waar je goedkoop kunt overnachten!
Haasakkers 1, 9475 PJ Midlaren
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Groningen - Zuidlaren, Zuidlaren - Rolde.

Detailinformatie

Kom es Ann is overdag een rustplek (aan het Pieterpad gelegen) waar wandelaars en fietsers zelf koffie en thee kunnen zetten. En nu kun je er via het do-it-yourself principe ook goedkoop overnachten (17,50 euro pp en 5 euro pp voor ontbijt) en is het rusthuisje in het bos (met eigen douche en wc) na 17 uur van jezelf tot de volgende ochtend. Natuurlijk met schone lakens en handdoeken maar het bed moet je zelf opmaken en als je het schoon achterlaat heeft iedereen er de volgende dag ook weer plezier van. Je kunt fietsen lenen om naar Zuidlaren (4 km) te gaan om te eten of boodschappen te doen. Maar vooral lekker uitrusten in de spreukjestuin en slapen en wakker worden in de mini-galerie! Op de dag zelf reserveren is door de week helaas niet mogelijk ivm werk.
 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 1 bedden.
Er is ruimte voor 2 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, honden welkom, eetgelegenheid dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: er kan ook een tentje opgezet worden in de tuin als dat wenselijk is.
Haasakkers 1, Midlaren
06-12066917
17.50 euro pp
ontbijt 5 euro pp
angro@hotmail.nl
Bij vragen of reserveren graag via mail of app; dan reageer ik zsm.
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Groningen - Zuidlaren, Zuidlaren - Rolde
 

Haasakkers 1, 9475 PJ Midlaren
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Eveline
Heel fijn om hier te kunnen overnachten. Heerlijk rustig plekje in het groen, van alle gemakken voorzien. Attente gastvrouw.
Betty
Mijn man en ik kwamen hier langs tijdens ons fietstochtje. Een aangename pauze mochten we hier beleven. We hebben heerlijk buiten iets gedronken en een pratje gemaakt met enkele Pieterpad wandelaars. Was erg gezellig.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites