4
4.0 van de 1 stem(men)
B&B blokhut in tuin gelegen in de prachtige Ooijpolder nabij Nijmegen.
Steenheuvelsestraat 24, 6578 AC Leuth
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Millingen - Groesbeek.

Detailinformatie

Het huisje beschikt over twee slaapkamers, een badkamer, keuken en gezellige zithoek. Kinderen kunnen zich vermaken in onze grote tuin met skelter, speelhuisje, schommels en trampoline.
Overdag genieten van de natuur in de Millingerwaard, een pittige wandeling op de Duivelsberg, een duik in de nabijgelegen zwemplas de Bisonbaai of bij een van de vele Waalstrandjes. U kunt natuurlijk ook een dagje naar de oudste stad van Nederland, Nijmegen of breng een bezoek aan Kleve net over de grens in Duitsland. ’s Avonds met een drankje op uw privé terras genieten van een kampvuur en de vele vogels in de tuin. Mocht het frisser worden later op de avond, dan sla je één van de plaids uit het huisje om je heen. De tuin wordt ’s avonds regelmatig bezocht door egels, uilen en vleermuizen.
De Ooijpolder is een perfecte plek om lekker te fietsen, te wandelen of te toeren met de motor. Het Pieterpad loopt door de straat en ook diverse andere wandelingen beginnen vanuit Leuth. Ook op de fiets ben je vanaf de B&B zo op de dijk voor een tocht door de Ooijpolder en Millingerwaard.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 3 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, diner, vega(n)/glutenvrij, haal- en brengservice, bagagevervoer, gratis Wifi, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Mogelijkheid tot BBQ en kampvuur
Steenheuvelsestraat 24, 0610189426, info@bedandbreakfastooijpolder.nl
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Millingen - Groesbeek
 

Steenheuvelsestraat 24, 6578 AC Leuth
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites