0
B&B kamer in authentieke boerderij met hottub/sauna (op 850 m van het Pieterpad)
't Loeg 23, 9465 TL Anderen
600 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Zuidlaren - Rolde, Rolde - Schoonloo.

Detailinformatie

De ruime B&B kamer is gelegen op de begane grond aan de achterzijde van onze vakantieboerderij. De kamer beschikt over twee boxspring bedden (samen 180 x 220) en een éénpersoonsbed (90x200).

De kamer beschikt over een badkamer met douche en wastafel. De wc bevindt zich in de algemene ruimte van de boerderij, maar deze wordt tijdens het verblijf door niemand anders gebruikt. Ook mag er gebruik gemaakt worden van de zithoek met haard, TV kamer en het buitenterrein.
Daarnaast is er de mogelijkheid om de sauna en/of hottub bij te huren.
's Ochtend kunnen we je voorzien van een heerlijk ontbijt met lokale producten, maar als jullie zelf willen koken en/of ontbijt maken dan kan de keuken ook gebruikt worden. Ook behoefte aan een avondmaal?? Dit bereiden we graag voor jullie, alleen is het handig voor ons om dit vooraf te weten. Dan kunnen we rekening houden met inkopen.

Op het moment alleen beschikbaarheid doordeweeks.
 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 3 bedden.
Er is ruimte voor 3 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, haal- en brengservice, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: hottub of sauna
't Loeg 23
9465 TL Anderen
Tel: 0614819616
Mail: boekingen@boerderijhetstroomdal.nl
Deze accommodatie ligt 600 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Zuidlaren - Rolde, Rolde - Schoonloo
 

't Loeg 23, 9465 TL Anderen
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites