5
5.0 van de 4 stem(men)
0683182941. 12 mei plek. 5 min lopen v. station + centrum. 2 perskmr 84 e,
Burgemeester Conraetzstraat 78, 5913 BC Venlo
400 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Swolgen - Venlo, Venlo - Swalmen.

Detailinformatie

06 831 829 41. 12 mei nog plek. Ivm met nabije station ideaal voor meerdaags verblijf Pieterpadlopers. Etappes Swolgen-Venlo en Venlo Swalmen. (Elektrische) fietsen stalt u veilig en droog. Beetje onzeker ivm corona? Niet nodig, u bent onze enige gasten. Meeneemlunch mogelijk (dag tevoren melden aub). Op 5 min lopen van station Limburgs Museum en centrum (op Pieterpadroute en Maasroute en Maas Niederrheinroute) bieden wij in een goede buurt, rustige straat, op begane grond, een ruime, lichte kamer met aangrenzende badkamer. Voorzien van koelkast, tv en WiFi. Eigen apart toilet. Eigen voordeur. Uitgebreid ontbijt. Uw auto parkeert u gratis. Derde persoon mogelijk, op aanvraag. Pantry met koffiezetapparaat, waterkoker etc. Info over de restaurants, cafe's, winkels en musea. Maar wij weten ook dat u misschien gewoon uw privacy wil. Dat kan bij ons, omdat uw gedeelte van het huis gedurende uw verblijf voor ons niet toegankelijk zal zijn.
 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 2 bedden.
Er is ruimte voor 2 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, gebruik wasmachine, gebruik wasdroger, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Derde persoon op de kamer is mogelijk op aanvraag, klein en rustig hondje is welkom.
Burgemeester Conraetzstraat 78
+31 6 831 829 41
lwolff@xs4all.nl
Deze accommodatie ligt 400 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Swolgen - Venlo, Venlo - Swalmen
 

Burgemeester Conraetzstraat 78, 5913 BC Venlo
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Fam P. de Leng
Heel erg aangename B&B. Prima gelegen t.o.v. Pieterpad. Heel veel privacy en heel goed bed en een geweldige douche om de stramme wandelspieren weer soepel te krijgen. Het ontbijt is geweldig en zeer uitgebreid. Zelf zou uitgebreid dat wij tijdens de wandeldagen ook onze lunch onderweg er mee konden voorzien. Bijzonder vonden wij de enorme hoeveelheid verse ingrediënten die voor het ontbijt gebruikt waren. Lucienne is een uiterst vriendelijk en aangename gastvrouw die veel tips heeft over Venlo.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites