Skip to main content

Deel je mooiste foto's

Kom met je naam op de website of in de gids


Heb je ook zo genoten van de prachtige natuur, sfeervolle dorpjes en ontmoetingen tijdens je wandeling? Heb je daarvan mooie foto's gemaakt? Hoe leuk is het dan als jouw mooiste foto's op de Pieterpad website komen of in de wandelgids?

Laat je inspireren door de beschrijvingen, foto's en kijkpunten uit de gids en van de website en stuur jouw mooiste beelden in, die je met ons wil delen voor gebruik, uiteraard met vermelding van je naam. Lees hieronder hoe je een foto kunt delen en welke voorwaarden daarbij gelden.

 •  

   

   

   

   

   

   

  Foto: Odelia Otten

 •  

   

   

   

   

   

   

  Foto: Stan Bisschoff

 •  

   

   

   

   

   

   

  Foto: Odelia Otten
 • Foto: Lianne Blaauw
 • Foto: Odelia Otten
 • Foto: Odelia Otten

Privacy wetgeving

Voorwaarde voor het kunnen delen van foto's waar mensen op staan!


Bijna iedereen maakt foto’s en filmpjes en het delen hiervan is relatief eenvoudig geworden. Staan op de gemaakte foto mensen, dan kan dit hun privacy aantasten wanneer de foto wordt gedeeld. Zeker als de beelden bijvoorbeeld op internet terechtkomen. Foto’s en filmpjes maken en publiceren mag daarom niet zomaar. Zodra mensen herkenbaar in beeld komen, zijn het persoonsgegevens. En dan geldt de privacywet. Het maakt hierbij wel verschil wie een foto of filmpje maakt en wat diegene ermee doet. Om foto's te kunnen publiceren op deze website waar mensen in beeld komen is altijd toestemming nodig van die mensen. Zonder deze toestemming mogen wij de foto's niet gebruiken.

Foto uploaden

Ja, ik stel mijn foto rechtenvrij beschikbaar aan stichting Pieterpad.


Upload je mooiste foto via onderstaand formulier. Geef daarbij zo precies mogelijk aan waar de foto is gemaakt en vertel iets over de foto: wat (en wie) is er op de foto te zien?

Ingezonden foto's kunnen door de Stichting Pieterpad worden gebruikt voor eigen uitingen, zoals de website, gidsen, nieuwsbrieven en drukwerk. Jouw naam wordt hierbij altijd vermeld.

Deel je foto in de hoogste resolutie. Foto's mogen maximaal 10 MB groot zijn. Per keer kan één foto worden aangeboden. Je kunt het formulier wel meerdere keren gebruiken. Over het wel/niet gebruiken van de foto door Stichting Pieterpad kan niet gecorrespondeerd worden.

* = verplichte velden

Voer de naam van de fotograaf in svp

Voer je email adres in svp

Invalid Input

Geef svp in waar de foto is gemaakt. (gerelateerd aan het Pieterpad)

Een foto zonder toelichting zegt niet zoveel. Vertel aub wat of wie er te zien is, of waarom de foto is gemaakt.

Voeg bestand toe svp.

Akkoordverklaring op gebruik en privacy wetgeving

Om verder te kunnen is een akkoord op deze voorwaarde noodzakelijk.

Om verder te kunnen is een akkoord op deze voorwaarde noodzakelijk.

Ongeldige invoer

Het lopen van het Pieterpad is een  ervaring.
Je zult thuiskomen met verhalen over bijzondere ontmoetingen en belevenissen.

We wensen je een goede tocht!