0
Welkom bij onze gezellige en huiselijke bed & breakfast.
Borgweg 37, 9469 PG Schipborg
500 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Groningen - Zuidlaren, Zuidlaren - Rolde.

Detailinformatie

Onze gezellige en huiselijke bed & breakfast is gelegen in het mooie dorp Schipborg. Midden in de natuur en vlakbij de Drentsche Aa genieten wij elke dag opnieuw van de ruimte en de prachtige natuur om ons heen. Ook onze gasten genieten altijd volop van de prachtige natuur in Schipborg.
Voor zowel fietsliefhebbers, wandelaars en rustzoekers zijn we het ideale uitgangspunt om de omgeving te verkennen. Veel Pieterpadwandelaars komen bij ons slapen omdat we vlakbij de route liggen.

Wij hebben twee eenvoudige kamers, die wij het gehele jaar verhuren. We hebben een kamer op de eerste verdieping en een kamer op de begane grond. De kamer beneden heeft een eigen douche en toilet. Ook heeft deze kamer een eigen ingang en een keukenblokje.
De kamers zijn rookvrij en huisdieren zijn welkom in overleg. De kamers zijn ingericht met twee eenpersoons bedden.

Bij aankomst staat de koffie of thee klaar. De gasten maken gebruik van onze woonkamer. Kom 's avonds gezellig praten of lezen bij de heerlijke houtkachel of bij mooi weer op het terras voor ons huis. Het ontbijt is zeer uitbereid met diverse broodjes en verschillende soorten vlees, kaas en ander broodbeleg. Ook fruit en groente behoren tot het ontbijt.

Graag tot ziens in Schipborg.

Vriendelijke groeten, Jaap en Greet Lambeck
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 4 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Borgweg 37
9469 PG Schipborg
050-4091251
info@deborgrecreatie.nl
Deze accommodatie ligt 500 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Groningen - Zuidlaren, Zuidlaren - Rolde
 

Borgweg 37, 9469 PG Schipborg
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites