Skip to main content
0
B&B Casa Mia is het kleinste kasteeltje van Nederland langs de route
Parklaan 3, 6131 KE Sittard
50 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Montfort - Sittard, Sittard - Strabeek (Valkenburg).

Detailinformatie

In het hartje centrum van Sittard, 5 minuten van het NS station, ligt dit kleinste kasteeltje van Nederland. Het voormalig koetshuis Casa Mia, momenteel ingericht als woonhuis met Bed & Breakfast ligt in de Parklaan, vroeger Den Diek genoemd. In deze straat stond ooit het geboortehuis van Sittards beroemste inwoner Toon Hermans. Dit unieke pand heeft een rijke historie en is een gemeentelijk monument. Sinds 2017 zijn Rob en Marja de trotse eigenaren van dit bijzondere pand. Zij hebben Casa Mia weer omgetoverd tot een mini kasteeltje waar historie, comfort en rust zich samenvoegen. De Prins Hendrik kamer is een sfeervol ingerichte kamer met airco en een heerlijk extra lang 2-persoons bed. De privé badkamer met wastafel, toilet en luxe douche grenst aan het slaapgedeelte. Verder is de kamer van alle gemakken voorzien. Er is een wifi-verbinding, televisie, koelkastje, waterkoker en een nespresso koffieautomaat. Handdoeken en beddengoed zijn uiteraard inclusief. ‘s Ochtends serveren we uw ontbijt exclusief op uw kamer. Indien gewenst kan er een lunchpakket verzorgt worden. Prijs voor 1 nacht op basis van 2 personen € 95,= incl. ontbijt en excl. toeristenbelasting, boek rechtstreek bij accommodatie altijd goedkoper dan grote bookingsites.
 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 1 bedden.
Er is ruimte voor 2 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, vega(n)/glutenvrij, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, faciliteiten koffie/thee, linnengoed aanwezig
Extra: Prive parkeerplaats in centrum €10,= p/d
Parklaan 3 - 6131 ke Sittard, 06-54906896, 046-4528450, info@casamiasittard.nl
Deze accommodatie ligt 50 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Montfort - Sittard, Sittard - Strabeek (Valkenburg)
 

Parklaan 3, 6131 KE Sittard
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.