4.2
4.2 van de 5 stem(men)
Een heerlijke stijlvolle B&B met Ital. koffie en home made lekkernijen.
Rheezerbrink 5, 7794 RG Rheeze
20 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Hardenberg - Ommen.

Detailinformatie

De voormalige potstal van de monumentale boerderij is omgebouwd tot een exclusief gastenverblijf (in totaal 85 m2) met een verrassend eigentijdse inrichting. Ervaar de rust, ruimte en privacy en het eigentijdse design van deze sfeervolle B&B met koffiekamer/theetuin. De ligging in het authentieke brinkdorp Rheeze met rietgedekte boerderijen aan de Overijsselse Vecht in een natuurlijke setting maakt dit een parel om te overnachten en/of als pleisterplaats of rustpunt te kiezen. De gastvrije ontvangst door gastvrouw Astrid Fidder en de Italiaanse koffiesoorten, thee en home made lekkernijen maken deze locatie een populaire bestemming voor wandelaars en fietsers. In 2022 wordt er een loft met 4 slaapplekken geopend. Een gastvrij en warm welkom!
 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 4 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Ecoluxe bedden van Lavital, fietshuur is optioneel
Rheezerbrink 5 +31 (0)6 – 50 51 08 55
7794 RG Rheeze info@derheezerkamer.nl
Deze accommodatie ligt 20 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Hardenberg - Ommen
 

Rheezerbrink 5, 7794 RG Rheeze
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites