5
5.0 van de 1 stem(men)
B&B De Lindehoek is een sfeervol oud bakhuisje vlak bij het Pieterpad.
Heidenhoekweg 10a, 7021 JR Zelhem
150 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Vorden - Zelhem , Zelhem - Braamt.

Detailinformatie

B&B de Lindehoek is gelegen in het prachtige buitengebied tussen Zelhem en Doetinchem in buurtschap De Heidenhoek. Een uniek stukje landschap in de gemeente Bronckhorst. De Heidenhoek kenmerkt zich door de vele zandwegen, lichte glooiing en het coulisselandschap.
Het is een zeer comfortabele, sfeervolle en gezellige Bed & Breakfast met een prachtig uitzicht over de akker- en weilanden en met veel privacy.

De B&B is gehuisvest in een meer dan 100 jaar oud bakhuisje. Tussen het huis en de B&B staat een prachtige ruim 110 jaar oude lindeboom,
De Lindehoek is een prima stop tijdens uw wandeltocht. We beschikken over 2 kamers in onze B&B. De kamers worden alleen samen verhuurd aan gasten die met 4 personen zijn. Bij 2 gasten is de andere kamer gesloten.
Kamer Tilia heeft een ruime eet-/zitkamer met een aparte slaapkamer en badkamer.
Kamer Stania bestaat uit een eet-, zit- en slaapkamer.
Via een eigen toegang komt u op uw eigen terras, waar u heerlijk kunt zitten en in alle rust kunt genieten van het prachtige landschap. Na een goede nachtrust op onze zeer comfortabele boxspring staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar!

Wees van harte welkom en voor informatie en/of reserveringen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 4 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, vega(n)/glutenvrij, gratis Wifi, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Heerlijk besloten terras. Wij hebben fietsen die geleend kunnen worden om een boodschap te doen of een hapje te gaan eten in Zelhem.
Heidenhoekweg 10a, 7021 JR Zelhem
06-15834344
info@delindehoek.nl
Deze accommodatie ligt 150 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Vorden - Zelhem , Zelhem - Braamt
 

Heidenhoekweg 10a, 7021 JR Zelhem
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites