Skip to main content
0
Knusse Stadsherberg in het centrum van Maastricht met gezellig cafe & restaurant
Stationsstraat 47, 6221 BN Maastricht
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Strabeek (Valkenburg) - St. Pietersberg.
Geplaatst in Hotel

Detailinformatie

In het bruisende stadsdeel Wyck, op een kleine steenworp afstand van Centraal Station Maastricht, ligt Stadsherberg & Tapperij de Poshoorn. Een authentiek gezellig doch hip-modern cafe waar je aan het juiste adres bent voor een (of meerdere) speciaalbiertje(s), een goed ontbijt, smakelijke lunch en bourgondische streekgerechten en een comfortabele overnachting.

Lekker slapen & goed ontbijten.
Stadsherberg de Poshoorn is een knusse stadsherberg met 10 kamers, gevestigd in een van de oudste panden van Maastricht. Onze kamers hebben diverse grootten en zijn dus beschikbaar voor verschillende gezelschappen: of je nu alleen, met een geliefde, familie, het hele gezin of een hele vriendengroep het Pieterpad bewandeld, bij Stadsherberg de Poshoorn is er plek voor jou!
 
Deze accommodatie beschikt over 10 gastenkamers.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, linnengoed aanwezig
Extra:
Stationsstraat 47 6221 BN Maastricht
043-3217334 - info@poshoorn.nl / hotel@poshoorn.nl

Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Strabeek (Valkenburg) - St. Pietersberg
 
 

Stationsstraat 47, 6221 BN Maastricht
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.