0
Sfeervolle B&B met veel privacy dicht bij het centrum van Groningen.
Peizerweg 15, 9726 JA Groningen
750 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Winsum - Groningen, Groningen - Zuidlaren.

Detailinformatie

B&B Nummer 15 biedt al bijna 15 jaar gastvrij onderdak aan wandelaars, fietsers en andere reizigers. Er is ruimte voor maximaal 4 personen, maar bij één reservering nemen we geen andere gasten meer aan. Privacy gewaarborgd op een eigen etage. U beschikt over een privé badkamer en toilet en kunt zelf koffie en thee maken. Er kan gebruikt gemaakt worden van de sauna (niet bij de prijs inbegrepen) en een balkon. De gastenbadkamer en het toilet zijn volstrekt uniek. De wanden en vloeren bestaan uit mozaïeken in de stijl van de Oostenrijkse architect en kunstenaar Hundertwasser.
Er zijn twee kamers beschikbaar. Op kamer 1 staat een tweepersoonsbed en is een ruim zitgedeelte; op kamer 2 staat een eenpersoonsbed en kan een bed bijgeplaatst worden. Beide kamers beschikken over TV en Wifi. Binnen 250 m. van de B&B vind u enkele cafés en restaurants. U kunt eventueel gebruik maken van een gastenparkeerkaart.
De prijs bedraagt 75 Euro voor 2 personen en 40 Euro voor 1 persoon voor de eerste nacht (inclusief uitgebreid ontbijt); voor een langer verblijf rekenen we 35 Euro per persoon per nacht. De prijzen zijn inclusief toeristenbelasting.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 4 bedden.
Er is ruimte voor Maximaal 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, vega(n)/glutenvrij, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Gebruik van de sauna.
Peizerweg 15 9726 JA Groningen
Tel: 06 402 29 489
Mail: nummer15@ziggo.nl
Deze accommodatie ligt 750 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Winsum - Groningen, Groningen - Zuidlaren
 

Peizerweg 15, 9726 JA Groningen
Waardeer dit:

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2021 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Wim van der Ende, Maarten Goorhuis   |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites