Skip to main content
5
5.0 van de 1 stem(men)
Sfeervolle B&B met veel privacy dicht bij het centrum van Groningen.
Peizerweg 15, 9726 JA Groningen
750 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Winsum - Groningen, Groningen - Zuidlaren.

Detailinformatie

B&B Nummer 15 biedt al bijna 15 jaar gastvrij onderdak aan wandelaars, fietsers en andere reizigers. Er is ruimte voor maximaal 4 personen, maar bij één reservering nemen we geen andere gasten meer aan. Privacy gewaarborgd op een eigen etage. U beschikt over een privé badkamer en toilet en kunt zelf koffie en thee maken. Er kan gebruikt gemaakt worden van de sauna (niet bij de prijs inbegrepen) en een balkon. De gastenbadkamer en het toilet zijn volstrekt uniek. De wanden en vloeren bestaan uit mozaïeken in de stijl van de Oostenrijkse architect en kunstenaar Hundertwasser.
Er zijn twee kamers beschikbaar. Op kamer 1 staat een tweepersoonsbed en is een ruim zitgedeelte; op kamer 2 staat een eenpersoonsbed en kan een bed bijgeplaatst worden. Beide kamers beschikken over TV en Wifi. Binnen 250 m. van de B&B vind u enkele cafés en restaurants. U kunt eventueel gebruik maken van een gastenparkeerkaart.
De prijs bedraagt 75 Euro voor 2 personen en 40 Euro voor 1 persoon voor de eerste nacht (inclusief uitgebreid ontbijt); voor een langer verblijf rekenen we 35 Euro per persoon per nacht. De prijzen zijn inclusief toeristenbelasting.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 4 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, vega(n)/glutenvrij, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Gebruik van de sauna.
Peizerweg 15 9726 JA Groningen
Tel: 06 402 29 489
Mail: nummer15@ziggo.nl
Deze accommodatie ligt 750 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Winsum - Groningen, Groningen - Zuidlaren
 
 

Peizerweg 15, 9726 JA Groningen
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Milou Hoedelmans
Deze B&B is zonder meer 1 vd betere b&bs!!! Enorm gastvrije en lieve mensen en een heerlijke kamer en badkamer die van alles voorzien is. Onze lieve gastvrij stond zelfs extra vroeg voor ons op om ontbijt te maken, zodat we vroeg konden gaan wandelen (Het zou die dag erg warm worden namelijk). Wij zouden hier heel graag nog eens verblijven. Aanrader!!!