0
Prachtig gelegen middenin de bossen van de Holterberg!
Forthaarsweg 7, 7451 JS Holten
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Hellendoorn - Holten, Holten - Laren (Gld).
Geplaatst in Hotel

Detailinformatie

Hoog Holten ligt in natuurgebied de Holterberg, dat deel uitmaakt van het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Geniet na een prachtige wandeling in één van onze 24 hotelkamers. Hoog Holten beschikt over 2 restaurants. Culinair dineren in het restaurant of lekker en informeel in de brasserie. Er wordt door het jonge, talentvolle keukenteam internationaal en verrassend gekookt. Het restaurant van Hoog Holten is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand, wat staat voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Na een uitgeruste nacht wordt u wakker van de fluitende vogeltjes en geniet u van een heerlijk ontbijt. Een goede start voor weer een prachtige wandeling.
 
Deze accommodatie beschikt over 24 gastenkamers.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Forthaarsweg 7
7451 JS Holten
0548-361306
info@hoogholten.nl

Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Hellendoorn - Holten, Holten - Laren (Gld)
 

Forthaarsweg 7, 7451 JS Holten
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites