5
5.0 van de 1 stem(men)
Overnachten in onze gezellige woonboerderij aan de voet van het Bergherbos
Langestraat 30, 7047 CK Braamt
250 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Zelhem - Braamt, Braamt - Millingen.

Detailinformatie

Voor de maand januari nemen wij geen reserveringen aan i.v.m. een operatie.

Leuk dat u onze woonboerderij gevonden heeft!

Drie jaar geleden hebben wij een oude woonboerderij gekocht op een mooie plek aan de voet van de Montferlandse heuvels. Wij hebben dit grondig verbouwd en wij wonen hier nu gezellig met onze hobbydieren (paarden, kippen, konijnen en hondjes). Inmiddels hebben wij ook een landelijke gastenkamer gerealiseerd die geschikt is voor max. 3 personen (voor de 3e persoon wordt er dan een bed bijgeplaatst). Deze kamer heeft een eigen etage met eigen douche en toilet. Buiten heeft u een privéterras waar u na het wandelen of fietsen fijn tot rust kunt komen. 's Ochtends krijgt u van ons een lekker ontbijt met een vers eitje van onze kippen, zodat u het Pieterpad weer met volle energie kunt vervolgen.

Vanuit onze boerderij loopt u zo het Bergherbos in, een heuvelachtig en afwisselend natuurgebied. Het uitgestrekte bosgebied ligt op een stuwwal met daaromheen glooiende akkers, een bijna buitenlands plaatje. De Pieterpad etappe van Braamt naar Millingen loopt voor een groot deel door dit bosgebied. Onderweg kunt u genieten van de rust en als u vroeg genoeg vertrekt, kunt u zelfs wild spotten!

Een overnachting in onze gastenkamer kost € 27,50 p.p. incl. ontbijt. Leden van Vrienden op de Fiets betalen de ledenprijs die hiervoor geldt. Eventueel kunt u 's avonds mee-eten (op aanvraag), dit kost € 10 p.p. Een lunchpakket voor onderweg is ook mogelijk, de prijs hiervoor is € 5 p.p. In overleg is haal- en/of brengservice mogelijk (afhankelijk van ons werk).

Wij heten u van harte welkom op onze boerderij in het Montferland!
 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 2 bedden.
Er is ruimte voor 3 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, haal- en brengservice, bagagevervoer, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, gebruik wasdroger, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: televisie, ventilator, opladen elektrische fiets, kinderen kunnen meehelpen bij het voeren van onze dieren
Woonboerderij 't Korenblumpke - Familie de Blécourt
Langestraat 30
7047 CK Braamt
E-mail: emma@mozaiekreizen.nl
Tel. nummer: 06-57990116 (Emma) of bij geen gehoor 06-20369445 (Christine)
Deze accommodatie ligt 250 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Zelhem - Braamt, Braamt - Millingen
 

Langestraat 30, 7047 CK Braamt
Waardeer dit:

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2021 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Wim van der Ende, Maarten Goorhuis   |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites