Skip to main content
4.875
4.9 van de 8 stem(men)
Bourgondische B&B, ruime kamers, heerlijke bedden, uitgebreid luxe ontbijt.
Markt 1a, 6065 AV Montfort
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Swalmen - Montfort, Montfort - Sittard.

Detailinformatie

Remy en Naomi de Wild ..
.. heten u graag van harte welkom in hun gloednieuwe, luxe uitgevoerde B&B, centraal gelegen in het verrassend mooie, authentieke en historische Midden-Limburg, gelegen op smalste stukje Nederland, vlakbij België, Duitsland en de Ardennen. Onze B&B heeft twee luxe kamers voor totaal vier volwassen en eventueel twee kinderen.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 2 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, vega(n)/glutenvrij, biologisch, haal- en brengservice, bagagevervoer, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: 2 gastenkamers met elk een grote hotel boxspring voor 2 volwassenen, en een extra slaapbank voor bv kinderen. De badkamer en toilet zijn gedeeld. Ruime gezamelijke relax en ontbijtruimte. Eigen ingang. Fietsen oplaadpunt en veilige stalling.
Markt 1A, 6065AV, Montfort
0612941315
remydewild@gmail.com
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Swalmen - Montfort, Montfort - Sittard
 

Markt 1a, 6065 AV Montfort
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.