0
Kom op adem in het Douwe Egberts Café, de gezelligste huiskamer van Groningen!
Brugstraat 28, 9711 HZ Groningen
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Winsum - Groningen, Groningen - Zuidlaren.

Detailinformatie

Na een flinke wandeltocht is er niets fijner dan onderuit te zakken in een lekkere stoel. De beentjes omhoog, een dampende kopje koffie bij de hand, flink plak cake erbij en verder helemaal niets. De ultieme plek daarvoor? Het Douwe Egberts Café aan de Brugstraat, de gezelligste huiskamer van Groningen. Zodra je er een voet over de drempel zet, ben je thuis. Hier vind je jouw vertrouwde bakkie én de heerlijkste 'speciaalkoffie's', ontbijtjes, huisgemaakte gebakjes, lekkere lunches en nog veel meer. Plof lekker neer en geniet! Het café is maandag tot en met zondag en op feestdagen open van 08:00 tot 22:00.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, haal- en brengservice, honden welkom, gratis Wifi, balkon/terras/tuin
Extra:
 
Adres: Brugstraat 28, 9711 HZ, Groningen
Telefoonnummer: 050 211 0388
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Winsum - Groningen, Groningen - Zuidlaren
 
Elke dag van 08:00 tot 22:00

Brugstraat 28, 9711 HZ Groningen
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites