0
Familiaire B&B in Valkenburg!
Neerhem 17, 6301 CD Valkenburg
2100 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Sittard - Strabeek (Valkenburg), Strabeek (Valkenburg) - St. Pietersberg.

Detailinformatie

Ons familiaire Hotel B&B ligt in de meest ideale straat voor een verblijf in Valkenburg. Het centrum met de grote keuze aan verschillende soorten restaurantjes ligt op enkele seconden loopafstand, maar ’s avonds kunt u toch genieten van een welverdiende nachtrust. Enkele kamers hebben zelfs een prachtig uitzicht op één van de grote trekpleisters van Valkenburg, de kasteelruïne. Vanaf deze plek kunt u (na een uitgebreid ontbijt) uw wandeltocht hervatten.
Wij zullen ons uiterste best doen om u een heerlijk verblijf te bieden, waarbij een gemoedelijke Limburgse sfeer centraal staat, gecombineerd met een al even gemoedelijke prijs. U zult zich hier snel thuis voelen.

We beschikken over 15 kamers, die variabel zijn in grootte. Al onze kamers zijn bereikbaar d.m.v. 1, 2 of 3 trappen en beschikken bijna allemaal over een eigen badkamer met douche en toilet, televisie en gratis WIFI. Alle kamers zijn voorzien van gloednieuwe boxspring bedden van Swiss Sense.

Na uw wandeltocht kunt u heerlijk genieten van een drankje uit onze zelfbedieningskoelkast in onze huiskamer. Na een heerlijke douche bent u zo in het stadje met een ruime keuze aan restaurantjes. Na een goede nachtrust, op onze heerlijke bedden, en een goed ontbijt, kunt u uw pad vervolgen. Wellicht wel het laatste stukje! Succes!
 
Deze accommodatie beschikt over 15 gastenkamers en 33 bedden.
Er is ruimte voor 33 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, vega(n)/glutenvrij, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, faciliteiten koffie/thee, linnengoed aanwezig
Extra:
Neerhem 17
6301 CD Valkenburg aan de Geul
0436012728
info@deherenvanvalkenburg.nl
Deze accommodatie ligt 2100 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Sittard - Strabeek (Valkenburg), Strabeek (Valkenburg) - St. Pietersberg
 

Neerhem 17, 6301 CD Valkenburg
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites