4.5
4.5 van de 2 stem(men)
Een wereld van rust en luxe in een historische villa, direct aan het Pieterpad!
Wilhelminapark 10, 5911 ED Venlo
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Swolgen - Venlo, Venlo - Swalmen.

Detailinformatie

Een wereld van rust en luxe in een historische villa midden in het mooiste park van Venlo. Klaar om ontdekt te worden.
Vier luxe suites waar ze zelfs bij het Louvre nog een puntje aan kunnen zuigen. Allemaal slim ontworpen door een echt Limburgsche architect en voorzien van unieke decoratieve items die je kunt kopen als herinnering aan die fantastische avond in het zuiden van het land. Alles wat je nodig hebt om zorgeloos te kunnen genieten. Van de omgeving én van elkaar.

Monumentaal genieten!
Gelegen in het meer dan 100 jaar oude Wilhelminapark, maar wel voorzien alle moderne gemakken. Dat is monumentaal genieten - nieuwe stijl.
The New Park Edition ligt in het voormalige villapark op loopafstand van de Venlose binnenstad. En het allermooiste is nog, ook direct aan het Pieterpad.

New Park Edition staat voor no-nonsense luxe. Voor een lekkere fles wijn en een heerlijke nacht in één van onze extra grote bedden. Voor een gezond en stevig ontbijt zonder tierelantijntjes, maar wel met zelfgemaakte granola, verse jus en broodjes die ze 100 meter verderop nog ruiken. Alles wat je nodig hebt om de dag goed te beginnen.
 
Deze accommodatie beschikt over 4 gastenkamers en 4 bedden.
Er is ruimte voor 8 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, biologisch, haal- en brengservice, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, linnengoed aanwezig
Extra: Wat we zoal doen? Bijna alles. We struinen stad en land af op zoek naar je favoriete wijntje. We leggen meteen een hapje eten voor je klaar. Eventueel zelfs met glaasje bubbels. En afhankelijk van je persoonlijke voorkeur maken we je bed op met een luchtige deken of met een lekker warm winterdekbed voor als je het snel wat kouder hebt. Let us know We zijn niet alleen heel gastvrij, maar dus ook echte regelaars. Laat ons vooral weten wat je wensen zijn en dan kijken we samen hoe we van jouw verblijf een onvergetelijke ervaring kunnen maken. Gaat lukken. 100%.
Wilhelminapark 10, 5911ED, Venlo
Info@newparkedition.nl
0031(0)658766330
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Swolgen - Venlo, Venlo - Swalmen
 

Wilhelminapark 10, 5911 ED Venlo
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites