Skip to main content
5
5.0 van de 3 stem(men)
kamers en vrijstaand logement en trekkershut, ontbijt mogelijk
Warfveendijk 20, 7245 TH Laren
600 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Holten - Laren (Gld), Laren (Gld) - Vorden .

Detailinformatie

Op 600 meter van de etappe Laren-Holten vind je de Talentboerderij (sociale onderneming voor dagbesteding). De locatie bevind zich op de helft, dus je kan 3 etappes lopen in 2 dagen! De mensen van de Talentboerderij zorgen ervoor dat alles netjes en schoon is en dat er genoeg boodschappen zijn voor een eenvoudig ontbijt, een snackje, een pannenkoek. Hiervoor vragen wij een eigen bijdrage in de donatiepot. Het Logement is een vrijstaand huisje op ons erf, met eigen terras in de avondzon en heerlijk uitzicht op bos, weiland. Het Logement heeft een slaapkamer met tweepersoonsbed 160x200 met twee eenpersoonsdekbedden en In de woonkamer een slaapbank van 140x200 met twee eenpersoonsdekbedden voor nog eens twee personen. Het huisje is volledig ingericht zoals je van een woonhuis kan verwachten.
Boven kantine en werkplaats van de dagbestedingslocatie op het erf, zijn nog twee kamers te huur. De Roze heeft een tweepersoonsbed 160x200 en de Groene een tweepersoonsbed 160x200 en een bedbank 90x200, eventueel tweede matras op de grond 90x200. Daarnaast biedt de gerestaureerde aardappelhut een unieke overnachtingsplek als trekkershut voor 2 personen in de zomer, met uitzicht op de sterren!
Onze prijzen zijn inclusief toeristenbelasting, gebruik wasmachine, wifi, gebruik beddengoed en handdoeken, parkeren. Dit is voor jullie gemak, maar ook prettig rekenen voor ons. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.
Op loopafstand liggen Café de Wippert en De Kleine Carroussel, kijk even op hun website voor openingstijden en de menukaart.
We hebben kippen (eitje voor je ontbijt!), katten, twee varkens, cavia's en een hond.
 
Deze accommodatie beschikt over 4 gastenkamers en 11 bedden.
Er is ruimte voor 11 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, haal- en brengservice, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, gebruik wasdroger, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.
Familie van der Bij, Warfveendijk 20 7245 TH Laren (gld), info@talentboerderij.nl of 06-41379327
Deze accommodatie ligt 600 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Holten - Laren (Gld), Laren (Gld) - Vorden
 

Warfveendijk 20, 7245 TH Laren
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Alice
Na de geweldige wandeling vanaf Hellendoorn, werd ik door Pieter en Dianne zeer gastvrij ontvangen.
Een prachtige dagbestedingslo catie en B&B waar ik in de roze kamer sliep en gebruik mocht maken van de gemeenschappeli jke ruimte - keuken/faciliteiten . Eten en drinken kun je pakken en/of maken, tegen een zelf te bepalen vergoeding.
Na een heerlijke nacht slapen en de verse eitjes bij het ontbijt kon ik mijn wandeletappe voortzetten. Echt een aanrader om te logeren!

Erna en Hans
Na een heerlijke wandeling zeer gastvrij ontvangen door Pieter en Dianne. Na een korte kennismaking hebben ze ons de kamer, badkamer en kantine laten zien waar de zouden kunnen koken en waar we 's ochtends spullen konden vinden voor het ontbijt.
Een zeer bewogen echtpaar dat met veel passie de zorgboerderij en B&B opstarten.
De faciliteiten waar zeer netjes en schoon en we hebben hier met veel plezier overnacht.
Een aanrader die in de buurt een overnachting zoekt.

Lubertus
Wat een gezellige omgeving en gastvrije mensen. We voelden ons helemaal thuis. Een aanrader.
Boris Hubers
Precies op de helft van de laatste 3 etappes ideaal als je deze in 2 dagen wil lopen.
Wat een gastvrijheid, service en gezelligheid het voelde alsof we thuis waren, Er is eten en drinken wat je zo mag pakken, een heerlijke douche en een lekker bed. Haal en breng service top geregeld!!
Zeker een aanrader

Jenifer van Laar
Wat een warm welkom op de talentboerderij van Pieter en Dianne.
Wakker geworden in een heerlijk bed! Een goede douche en daarna zelf eitjes geraapt voor het ontbijt van de ronddartelende kippen. Aan niets ontbreekt het in het logement. Boeken, spelletjes, wifi, snacks..
Volledig ontspannen gaan wij weer terug naar de grote stad.
Wij komen heel graag, heel snel weer terug!