Skip to main content
0
Boerderij midden in natuurgebied op loop afstand van Garnwerd
Klein Garnwerd 9, 9951 TR Winsum
300 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Winsum - Groningen.

Detailinformatie

Klein Garnwerd ligt op de grens van het Hogeland en Midden-humsterland, het middelpunt van een prachtige omgeving. Het pittoreske dorpje Garnwerd ligt op loopafstand. Hier kunt u heerlijk eten en zomers zwemmen in het Rietdiep. Verken het gebied op de fiets of lopend. Ga een dagje naar Schiermonnikoog en kom uitgewaaid terug. Plan uw verblijf gerust wat langer of kom vaker naar het Hogeland…Groningen heeft zoveel moois te bieden!
De Boerderij beschikt over twee appartementen;
De Grutto is een ruim appartement met een woonkamer/open keuken, een badkamer, en een slaapkamer. Alles is zeer goed geïsoleerd en het geheel heeft vloerverwarming en een extra radiator voor het geval dat…U heeft een eigen voordeur en een buitendeur naar een privé terras. Vanuit de Grutto ziet u Garnwerd liggen en kunt u genieten van de meest spectaculaire luchten en zonsondergangen. De Grutto is zeer geschikt voor een langer verblijf. U hond is welkom!
De Putter is iets kleiner. Deze beschikt over een kitchenette waar u iets kunt opwarmen, een woonkamertje, een ruime slaapkamer en een ruime badkamer. De Grutto is geschikt voor minder validen. Hier ook heeft u een eigen voordeur en terras met een geweldig vergezicht ! Ook hier is uw hond welkom!
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 4 bedden.
Er is ruimte voor 2 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, biologisch, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Adres: Klein garnwerd 9
mail : inezgeenen@gmail.com
tel : 0646317067
Deze accommodatie ligt 300 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Winsum - Groningen
 
 

Klein Garnwerd 9, 9951 TR Winsum
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.