5
5.0 van de 2 stem(men)
Welkom in Brabant! In vitaliteitscentrum staat ontmoeten & verbinden centraal.
Vrijthof 1, 5821 BG Vierlingsbeek
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Gennep - Vierlingsbeek, Vierlingsbeek - Swolgen .
Geplaatst in Hotel

Detailinformatie

Graag ontvangen wij u voor een drankje of overnachting in vitaliteitscentrum Brabant.
In ons vitaliteitscentrum zijn naast een café & hotel, een fysiotherapiepraktijk en fitnesscentrum gevestigd.

De koffie & thee staan hier altijd voor u klaar (€2,-) en nog leuker de 2e kop is gratis! Ook fris, bier & wijn zijn verkrijgbaar. Wij zijn open van ma t/m vrijdag van 7.30 - 21.30 en zaterdag van 7.30 - 13uur.
U kunt gebruik maken van het terras, overdekte terras of café. Volledig in lijn met ons totaalconcept kiezen we met betrekking tot het horecagedeelte voor volledige zelfservice. Maximale laagdrempeligheid, Brabantse gemoedelijkheid uitgaande van wederzijds vertrouwen; wij zijn ervan overtuigd dat dit kan. Zelfservice betekent wat ons betreft geen afstandelijkheid. Juist het ontmoeten en verbinden is een van de pijlers van ons concept. Bij het afnemen van een consumptie is het zelfs toegestaan een zelfgeorganiseerd ontbijt of lunch te nuttigen. Maak het je gemakkelijk; doe alsof je thuis bent en geniet van onze faciliteiten. Even een momentje voor jezelf.

Afrekenen kan door gepast te betalen in de daarvoor bestemde bus in het sportcafé en door gebruik te maken van het betalingssysteem van de website / qr code.

Wilt u komen overnachten? We beschikken over 6 hotelkamers ( 4 2-persoonskamers, 1 3-persoonskamer en 1 4-persoonskamer ) elk met eigen privé badkamer en gratis WIFI.
prijs per nacht ( excl. toeristenbelasting €1,19 per persoon )
1 persoonkamers €65,00
2 persoonskamer €82,00
3 persoonskamer €99,00
4 persoonskamer €116,00

Op ma t/m vrijdag 7.30 – 21.30 uur en zaterdag van 7.30 – 12.30 uur kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van onze fitnessruimte.
Wij bieden overnachtingen aan op basis van logies. Dit betekent niet dat nu niet kunt ontbijten bij ons, in tegendeel. Volledig in lijn met ons totaalconcept kiezen we met betrekking tot het horecagedeelte voor volledige zelfservice. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten in ons café om uw eigen ontbijt te nuttigen. Servies en bestek staan voor u klaar. Fijn om te weten is dat de Plus supermarkt op nog geen 100 meter afstand van ons pand is gevestigd en elke dag open is vanaf 7.30 uur.

In- & uitchecken
Inchecken kan tussen 16.00 – 21.00 uur, tenzij anders is afgesproken. Uitchecken kan tot 10.00uur. Uiteraard bent u altijd van harte welkom in ons sportcafé.
 
Deze accommodatie beschikt over 5 gastenkamers.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: fitnessruimte ( tijdens openingstijden ), koelkast
Vrijthof 1
5821 BW Vierlingsbeek
0478-631830
06-53152629

Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Gennep - Vierlingsbeek, Vierlingsbeek - Swolgen
 

Vrijthof 1, 5821 BG Vierlingsbeek
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites