Skip to main content
5
5.0 van de 2 stem(men)
Twee luxe 2 pers. kamers aan het start/eindpunt Pieterpad Vorden-Zelhem- Braamt
Stationsstraat 1, 7021 CJ Zelhem
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Vorden - Zelhem , Zelhem - Braamt.

Detailinformatie

Direct aan het Pieterpad , recht tegenover diverse horecagelegenheden vindt u onze sfeervolle kamers met eigen ingang, prive douche en uitgebreid ontbijt en een buiten zitje. Ook bieden we vervoer service op de routes Vorden, Zelhem, Braamt.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 4 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, vega(n)/glutenvrij, haal- en brengservice, bagagevervoer, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Vanaf April is onze 2e luxe kamer te boeken! Foto’s volgen nog
Stationsstraat 1
7021 CJ Zelhem
0630165542
info@bijsaartjethuis.nl
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Vorden - Zelhem , Zelhem - Braamt
 
 

Stationsstraat 1, 7021 CJ Zelhem
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Jeroen en astrid
Een prachtige B & B. Aan het begin en eindpunt van route 14 en 15 dus ideale locatie. Sfeervolle kamer en prachtige douche. Zeer uitgebreid ontbijt. Ardi is zeer enthousiast en doet enorm haar best om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Eet gelegenheden in dezelfde straat. Haal en brengservice mogelijk. Wij hebben enorm genoten ! Ardi en Peter bedankt voor de gastvrijheid.
Gerda
Gerda 5 minuten 14 seconden
Een heel goed en mooi verblijf. Goede bedden, prachtige badkamer en tegenover eetgelegenheden . Het uitgebreid ontbijt was voortreffelijk.
Een aanrader! 5 sterren!!!

Gerda
Een heel goed en mooi verblijf. Goede bedden, prachtige badkamer en tegenover eetgelegenheden . Het uitgebreid ontbijt was voortreffelijk.
Een aanrader!

Jo
Top lokatie en verblijf. Gastvrij ontvangen. Geweldig ontbijt en flexibel in haal/ breng service. Een absolute aanrader.