5
5.0 van de 3 stem(men)
SEPHS is een luxe kloosterhotel, omringd door natuur in een (top)sportomgeving.
Watersley 1, 6132 KA Sittard
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Montfort - Sittard, Sittard - Strabeek (Valkenburg).
Geplaatst in Hotel

Detailinformatie

Bij SEPHS hotel slaap je omdat je als wandelaar in alle rust wilt herstellen of voorbereiden op de volgende etappe. Omdat je sport een warm hart toedraagt, voor even onderdeel wilt zijn van de energie op deze plek en graag bijdraagt aan de sportdromen van een ander en die van jezelf.

Wij geloven heilig in dromen. In de dromen van de talenten op onze campus, van de topsporters die hier groeien, van jou als onze gast. En of je hier nu verblijft om te herstellen en op adem te komen. Of je nu komt omdat je in de buurt moet zijn of om met nieuwe dromen terug naar huis te gaan.

De 'long stay' verblijven die al volop te vinden zijn op Watersley sports & Talentpark, bieden topsporters alle mogelijkheden om zich met volledige focus en alle nodige faciliteiten te kunnen ontwikkelen. Precies dat doet SEPHS in zijn hotel ook, maar dan voor kortere tijd. Zo maak je als wandelaar of gast deel uit van de Watersley sportdroom en profiteer je toch van alles wat er nodig is om het beste uit jezelf te halen.

Overnachten bij SEPHS Hotel is de meest luxueze manier van slapen op Watersley. SEPHS beschikt over 45 comfortabele hotelkamers, onderverdeeld in verschillende kamertypes van kleine kamers tot suites.

Ook op ons park te vinden is het Hostel The Tower, waar je je eigen kamer en een gezamenlijke relaxruimte hebt. Perfect voor een grotere groep of als je een goedkopere optie zoekt om in de natuur te overnachten. Kijk eens naar de mogelijkheden bij ons Hostel The Tower op https://thetower-watersley.com/.

Wil je iets drinken en/of eten onderweg?
Dan is er de mogelijkheid bij Proeflokaal Watersleyde om prachtig te zitten in het klooster en heerlijk te eten. Dagelijks worden er wisselende gerechten en dagverse seizoensproducten aangeboden in het proeflokaal. Alles wordt ambachtelijk bereid in eigen keuken en geproduceerd in ons biologisch foodlab met een bakkerij en pastakeuken. Om te reserveren ga naar de website https://www.proeflokaalwatersleyde.nl/
 
Deze accommodatie beschikt over 45 gastenkamers.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, biologisch, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Watersley 1, 6132 KA Sittard
dream@sephshotel-watersley.com
+31 46 460 01 33

Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Montfort - Sittard, Sittard - Strabeek (Valkenburg)
 

Watersley 1, 6132 KA Sittard
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2023 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites