Skip to main content
0
PLEK17 is een bruisend concept hartje natuur.
Bloemenstraat 17, 6596 DS Milsbeek
1200 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Groesbeek - Gennep.

Detailinformatie

Kom slapen in het boutiquehotel of in een van onze CABINS en wordt wakker in 't groen.
PLEK17 is bovendien veel méér dan logeren: er is genoeg te beleven en er is altijd iets te doen. Verdwaal in de PLEK17 garden, onze heerlijke bloemen- en groentetuin, speel een potje jeu de boules, maak herinneringen in de zitkuil/vuurkuil of ontdek de heuvelachtige omgeving van Milsbeek en al het leuks dat onze regio te bieden heeft. In het weekend bij PLEK17? Helemaal boffen! Onze waanzinnige LODGE is dé plek voor een spelletje, een boekje lezen onder de veranda of een biertje in de buitenlucht.
 
Deze accommodatie beschikt over 6 gastenkamers en 13 bedden.
Er is ruimte voor 2 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: In het weekend bij PLEK17? Helemaal boffen! Onze waanzinnige LODGE is dé plek voor een spelletje, een boekje lezen onder de veranda of een biertje in de buitenlucht.
Bloemenstraat 17
6596 DS Milsbeek
info@plek17.nl
Deze accommodatie ligt 1200 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Groesbeek - Gennep
 
 

Bloemenstraat 17, 6596 DS Milsbeek
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.