Skip to main content
0
Prachtige historische villa in het centrum van Venlo direct aan het Pieterpad
Wilheminapark 26, 5911 EE Venlo
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Swolgen - Venlo, Venlo - Swalmen.

Detailinformatie

Even lekker bijkomen na een mooie wandeling? Dan ben je bij Villa Anna aan het juiste adres! Met onze speciale Pieterpad arrangementen zorgen wij dat je weer helemaal klaar bent voor de volgende etappe! Villa Anna in Venlo ligt in het centrum van Venlo aan het mooie Wilhelminapark direct gelegen aan het Pieterpad, met nog geen honderd meter van de rivier de Maas. Alle gastenkamers zijn luxueus, praktisch en comfortabel ingericht met een knipoog naar het verleden van Villa Anna. Zo zijn er verborgen kastjes, antieke wastafels, authentieke kledingkasten en zijn de houten balken constructies in de slaapkamers zichtbaar gemaakt.
Boek een van onze Pieterpad arrangementen en wij zorgen voor een onvergetelijk verblijf in onze prachtige, historische villa in het centrum van Venlo!
 
Deze accommodatie beschikt over 4 gastenkamers en 8 bedden.
Er is ruimte voor 8 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, haal- en brengservice, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: sauna, zwembad, Pieterpad arrangement
Wilheminapark 26
5911 EE Venlo
06 54 64 56 61
info@bnbvillaanna.nl
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Swolgen - Venlo, Venlo - Swalmen
 
 

Wilheminapark 26, 5911 EE Venlo
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.