Skip to main content
0
"Ontdek 'Better Together': gezellig chalet, luxe voorzieningen, 150m van strand
Steenbakkersweg 7-337, 7843 RM Erm
1800 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Schoonloo - Sleen, Sleen - Coevorden.

Detailinformatie

Welkom bij ons chalet "Better Together", een welverdiende oase voor wandelaars langs het Pieterpad. Te midden van de schoonheid van Drenthe, bieden wij een warm toevluchtsoord waar wandelaars kunnen herstellen en ontspannen na een lange dag op de paden.

Bij aankomst staat er een hartelijk welkomstpakket voor u klaar, met heerlijke koffie en thee om van te genieten. De bedden zijn al opgemaakt en we zorgen ervoor dat het chalet heerlijk verwarmd is voor uw comfort. Terwijl u de informatiemap doorbladert, vol met handige tips en suggesties voor uw wandelavontuur langs het Pieterpad, kunt u ontspannen en tot rust komen.

Dit charmante houten chalet, gelegen in recreatiepark Ermerstrand, biedt een perfecte balans tussen comfort en natuurlijke charme. De ruime woonkamer nodigt uit tot ontspanning met comfortabele zitplaatsen, perfect om uw wandelervaring te delen en herinneringen op te halen aan de dag. Bij terugkomst van uw wandeling kunt u zelf de haard aansteken voor extra gezelligheid en warmte.

De volledig uitgeruste keuken stelt u in staat om uw eigen maaltijden te bereiden en energie op te doen voor de volgende dag. De aanwezigheid van een wasmachine maakt het gemakkelijk om uw kleding op te frissen na een lange dag wandelen, zodat u altijd fris en klaar bent voor uw volgende avontuur. De slaapkamers bieden rust en comfort, terwijl ontspanning kan worden gevonden in het ligbad.

Buiten biedt de omheinde tuin een welkome ruimte om te ontspannen en de frisse lucht in te ademen. Parkeergelegenheid op eigen terrein zorgt voor gemak en gemoedsrust, terwijl de gratis beschikbare fietsen in de schuur u de mogelijkheid bieden om de omgeving verder te verkennen in uw eigen tempo.

Ons chalet is met liefde en zorg gerenoveerd in het begin van 2023 en we kijken ernaar uit om u te verwelkomen en deel te laten uitmaken van uw onvergetelijke Pieterpad-ervaring.
 
Deze accommodatie beschikt over 3 gastenkamers en 5 bedden.
Er is ruimte voor 5 personen.
Opties: honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Steenbakkersweg 7-337, Erm.
Tel +31638195325 en +31651186684. Email: info@drenthevakanties.com
Deze accommodatie ligt 1800 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Schoonloo - Sleen, Sleen - Coevorden
 
 

Steenbakkersweg 7-337, 7843 RM Erm
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.