5
5.0 van de 2 stem(men)
B&B direct aan Pieterpad etappe Holten - Laren. Ideaal voor 3 etappes in 2 dagen
Horstweg 1, 7245 TB Laren
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Holten - Laren (Gld).

Detailinformatie

Verwoldsehof is direct gelegen aan de Pieterpad etappe Holten - Laren, op ongeveer 5,5 km voor het eindpunt van de route. Indien gewenst halen wij onze gasten gratis bij het eindpunt in Laren op en brengen we hen de dag erna weer naar hetzelfde punt voor de volgende etappe.

Door onze ideale ligging is Verwoldsehof uitermate geschikt voor wandelaars die 1,5 etappe per dag willen lopen, dus van Hellendoorn naar Vorden (of andersom). Als je deze drie routes in twee dagen opdeelt en ’s nachts logeert in Verwoldsehof, dan loop je ongeveer 25 en 20 km per dag. Met onze haal- en breng service kunnen wij u ophalen bij uw auto bij het eindpunt en brengen naar de start van deze drie etappes in Hellendoorn of Vorden. U komt dan na twee dagen altijd bij uw auto uit, wel zo makkelijk!

Onze drie accommodaties:
U kunt op Verwoldsehof zeer voordelig overnachten in een van onze twee gezellig ingerichte kampeerbungalows. Deze zijn beschikbaar in het zomerseizoen (mei t/m oktober) en bieden plaats voor 2 of 3 personen. Deze bungalows zijn verwarmbaar via een pellet kachel en hebben elk een eigen koelkast en kookmogelijkheid. Het sanitair is te vinden in de nabij gelegen sanitaire ruimte.
Kijkt u voor foto's of meer informatie op onze website onder het kopje 'Luxe kamperen'.

Indien u nog meer luxe wenst, buiten het zomerseizoen wandelt of met een groter gezelschap bent, kunt u ook overnachten in de boerderij op onze 'Op de Deel' locatie. Deze gezellige ruime accommodatie bevat o,a, 5 slaapplaatsen, eigen sanitair, koelkast, kookgelegenheid en televisie.
Kijkt u voor foto's of meer informatie op onze website onder het kopje "logeren".

Voor alle accommodaties geldt dat deze altijd geheel exclusief voor u en/of uw gezelschap is en er indien gewenst nog een bed bij kan worden gezet om een extra persoon te kunnen huisvesten.

Maaltijden:
Geen zin om te koken (of om uit eten te gaan) na een lange dag wandelen? Bestel dan bij ons een voordelige avondmaaltijd!
Ook een lunchpakketje voor onderweg kan geregeld worden. Veel is bespreekbaar bij ons, dus laat gerust uw wensen weten.

Kijkt u voor meer informatie en actuele prijzen op onze website. (zie link in contact)
 
Deze accommodatie beschikt over 3 gastenkamers en 10 bedden.
Er is ruimte voor 10 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, haal- en brengservice, bagagevervoer, honden welkom, gratis Wifi, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Horstweg 1
7245 TB Laren Gld
06-246 99 728
info@verwoldsehof.nl
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Holten - Laren (Gld)
 

Horstweg 1, 7245 TB Laren
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites