Skip to main content

 

Pieterpad Jubileum Terras in Noord- en Midden-Limburg

26 april 2023


Dit jaar bestaat het Pieterpad 40 jaar, en wie jarig is trakteert. De stichting Pieterpad deelt daarom verjaarsgebak uit aan de Pieterpad wandelaars. Met een mobiel terras nemen de vrijwilligers van de stichting het hele jaar door standplaatsen in langs de route.

Op 28 april zal het Pieterpad Terras ’s ochtends van 10 tot 12 uur te vinden zijn op de etappe Gennep – Vierlingsbeek aan de Groene Streep bij het Quin en ’s middags van 14 tot 16 uur op de etappe Vierlingsbeek - Swolgen aan de weg Elshout in Meerlo. Op 29 april is het Pieterpad terras van 10 tot 12 uur te vinden op de etappe Swolgen – Venlo in de buurt van de Buurtkapel Houthuizen, Houthuizerweg 15 in Houthuizen, en ’s middag van 14 tot 16 uur op de etappe Swalmen - Montfort aan de rand van het Sweeltje langs de Communicatieweg tussen Sint Odiliënberg en Montfort.

Het Pieterpad is op 4 juni in 1983 in Vorden officieel geopend in aanwezigheid van Toos Goorhuis en Bertje Jens. Er zijn verschillende feestelijkheden rond het 40-jarige jubileum van het Pieterpad gepland. Zo staan er verschillende nieuwe producten op stapel die in het jubileumjaar worden gepresenteerd. Ook zal het eind-/startpunt op de Sint-Pietersberg beter aangekleed worden.