0
Een monumentale brouwerswoning in Lottum
Markt 8, 5973 NR Lottum
1120 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Swolgen - Venlo.

Detailinformatie

Résidence La Vie en Rose is een kleinschalige en persoonlijke Bed & Breakfast gevestigd in een monumentale brouwerswoning (voormalig onderdeel van Hertog Jan) in het prachtige rozendorp Lottum. Centraal gelegen in het 'Land van Peel en Maas', bekend om de vele aaneengeschakelde natuurgebieden met volop rust en ruimte om te fietsen of wandelen, maar ook knusse dorpjes en historische steden met diverse mogelijkheden voor een gezellig dagje uit.

De drie comfortabele suites, elk met een eigen luxe badkamer, zijn stijlvol ingericht. Er is een gezellige woonkamer met koffie- en wijnbar en een openhaard. Aan het einde van de middag kunt u hier of op de zonnige veranda heerlijk borrelen.

Na een ontspannen nacht wacht u een heerlijk ontbijt met verse streekproducten. Voor het diner kunt u terecht bij de vele restaurants in de omgeving. De voeten herstellen door even heerlijk in bad te liggen, in de sauna te zitten of te genieten van wellness als een uitgebreide voet- en beenverzorging het kan allemaal in onze mooie B&B. Kern in het verblijven bij ons is : ontspanning en ruimte voor jezelf. Even onthaasten uit de hectiek van de dag, inspiratie op doen gewoon voor jezelf of samen met anderen.

U zult onze persoonlijke Touch in alles kunnen merken.
 
Deze accommodatie beschikt over 3 gastenkamers en 3 bedden.
Er is ruimte voor 6 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, biologisch, haal- en brengservice, bagagevervoer, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Indien wasgoed nat of vuil is, hebben we de mogelijkheid dit voor u te wassen.
Markt 8
5973 NR Lottum
+31 (0)6 82 46 37 31
info@residencelavieenrose.nl
Deze accommodatie ligt 1120 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Swolgen - Venlo
 

Markt 8, 5973 NR Lottum
Waardeer dit:

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2021 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Wim van der Ende, Maarten Goorhuis   |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites