0
De Karkoele is een energieneutrale woonboerderij, waar je in stijl overnacht.
Oostereind 5, 7843 PG Erm
1500 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Schoonloo - Sleen, Sleen - Coevorden.

Detailinformatie

De Karkoele ligt in Erm. Je kunt bij ons overnachten in een studio met een eigen entree. Eventueel kun je ook de kamer in de woonboerderij betrekken. Er kunnen maximaal 4 personen overnachten, en vanzelfsprekend voor meerdere nachten. De Karkoele is geheel gerenoveerd. De studio heeft een eigen toegang, met een slaapkamer en woongedeelte, met een moderne keuken, een prachtige badkamer. De kamer in de woonboerderij heeft een eigen eveneens prachtige badkamer. Ontbijten doe je in de studio en bij mooi weer in de tuin, waar je vrij toegang toe hebt. De Karkoele is zo duurzaam mogelijk gemaakt, met zorg voor details. We serveren zoveel mogelijk biologische producten, waar mogelijk van leveranciers in de buurt. Tegen meerprijs kunnen we ook een lunch verzorgen, ook om mee te nemen. Er liggen goede restaurants in de nabijheid. Als die gesloten zijn, kunnen we eveneens tegen meerprijs een diner verzorgen. Echter, de studio leent zich er ook voor dat je zelf kookt. De keuken is van alle gemakken voorzien.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 2 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, biologisch, haal- en brengservice, bagagevervoer, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, gebruik wasdroger, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Oostereind 5, 7843 PG Erm
0628110130
info@dekarkoele.nl
Deze accommodatie ligt 1500 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Schoonloo - Sleen, Sleen - Coevorden
 

Oostereind 5, 7843 PG Erm
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites