0
Monumentale stadsvilla met 7 heerlijke "smaak" kamers en fantastisch stadstuin.
Grutstraat 49, 7001 BW Doetinchem
meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Zelhem - Braamt.
Geplaatst in Hotel

Detailinformatie

Boetiek hotel Villa Wanrooy

Deze monumentale stadsvilla in Doetinchem is in 2020 omgetoverd tot een uniek boetiek hotel. Hier draait alles om ongedwongen genieten, én van lekker lokaal eten. Kijk niet raar op als je slaapt in de zoete, bittere of misschien wel de pittige kamer, de ruimtes zijn namlijk ingericht aan de hand van één van de smaakthema’s. In de eetkamer van Mien wordt ’s ochtends een heerlijk ontbijt geserveerd en schuif je in de avond aan voor een lekkere lokale maaltijd. Op de gang vind je de honesty bar waar je een kop koffie of thee,(gratis) of een lokaal sapje kunt pakken. Uitrusten en genieten van een drankje doe je zomers onder de bomen in de onze stadstuin. Monique en Liesette ontvangen jullie graag!
 
Deze accommodatie beschikt over 7 gastenkamers.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, biologisch, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, linnengoed aanwezig
Extra:
Grutstraat 49, 7001BW Doetinchem
0314-320689

Deze accommodatie ligt meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Zelhem - Braamt
 

Grutstraat 49, 7001 BW Doetinchem
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites