Skip to main content
4.66667
4.7 van de 6 stem(men)
Boutique Hotel De Doelen Groningen, ontdek ons prachtige pand aan de Grote Markt
Grote Markt 36, 9711 LV Groningen
50 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Winsum - Groningen, Groningen - Zuidlaren.
Geplaatst in Hotel

Detailinformatie

In hartje centrum Groningen, tegenover de Martinitoren, is Boutique Hotel De Doelen gevestigd. Bij de oprichting van het hotel in 1798 leefde men nog in de Bataafse republiek. Dit is al meer dan 200 jaar geleden. Boutique Hotel De Doelen is daarmee het oudste hotel van Groningen!

Het hotel kenmerkt zich door de klassieke uitstraling die warm en huiselijk aanvoelt. Bij binnenkomst voel je je direct welkom door de gastvrijheid van de medewerkers en de knusse sfeer in het hotel. Als gast bij Boutique Hotel De Doelen kun je door de perfecte locatie de stad als een echte local ervaren. De ligging is nabij alle leuke koffietentjes, bars, restaurants, winkelstraten en bezienswaardigheden!
 
Deze accommodatie beschikt over 30 gastenkamers.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, faciliteiten koffie/thee, linnengoed aanwezig
Extra: Suite met sauna
Grote Markt 36, 9711 LV Groningen
Tel:+31 85 084 1530
E-Mail: info@hotel-dedoelen.nl

Deze accommodatie ligt 50 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Winsum - Groningen, Groningen - Zuidlaren
 

Grote Markt 36, 9711 LV Groningen
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.