0
Hostellerie Horst biedt een warme en moderne overnachtingsmogelijkheid.
Schoolstraat 19b, 5961 EE Horst
4000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Swolgen - Venlo.

Detailinformatie

Hostellerie Horst biedt een warme en moderne overnachtingsmogelijkheid aan de rand van het centrum van Horst aan de Maas voor zowel de zakelijke- als de recreatieve gast. Wij bieden u graag een warm welkom en het persoonlijk contact dat u bij een B&B kunt vinden, maar garanderen u ook de service van een hotel. Wij beschikken momenteel over twaalf ruime kamers waaronder familiekamers en een luxe suite.

Voordat u aan de wandeltocht door het Noord-Limburgse landschap begint, staat er iedere ochtend een heerlijk ontbijtje voor u klaar met diverse soorten brood en beleg, vers fruit, een eitje en koffie of thee. Begint uw maag te rammelen na de hele dag wandelen? Dineren is bij ons mogelijk van donderdag t/m maandag. Als u ons van te voren aangeeft of u wilt blijven eten, dan zorgen wij voor een gevarieerd menu.

Met mooi weer kunt u heerlijk bij ons op het terras zitten. Maar ook met regen kunt u straks onder een van onze overkappingen loungen. Verder staat er dagelijks een gevulde koelkast met bier, wijn en fris voor u klaar (tegen betaling).
 
Deze accommodatie beschikt over 12 gastenkamers en 16 bedden.
Er is ruimte voor 2 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, bagagevervoer, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, gebruik wasdroger, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Schoolstraat 19B
5961EE Horst
0618973242
info@hostelleriehorst.nl
Deze accommodatie ligt 4000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Swolgen - Venlo
 

Schoolstraat 19b, 5961 EE Horst
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites