3.66667
3.7 van de 3 stem(men)
Riante studio aan bushalte naar de route. Duurzaam, lokaal en ruimte voor rust
Varsseveldseweg 75a, 7002 LJ Doetinchem
4200 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Vorden - Zelhem , Zelhem - Braamt.

Detailinformatie

Onze studio biedt je een heerlijk ruime plek. Met eigen keuken, zitgedeelte, tafel en een hemels bed. Daarnaast verzorgen we graag je ontbijt met lokale producten en verse koffie en kunnen een maaltijdbox verzorgen waarbij je alleen nog maar zelf hoeft te koken volgens het bijgevoegde recept.

Of je nu bij de haardkachel wil opwarmen, wil ontspannen in de tuin of nog even wil genieten van de zon, het biedt voor alle gelegenheden een plekje. Het is sfeervol, een plek waar je je snel thuis zal voelen en met zorg ingericht.

Een eigen grote keuken, een groot terras/tuin met kachel, een douche, eigen wc, etc. De ruimte wordt verwarmd door een duurzame stookinstallatie (zon/hout) en de elektra komt van de zonnepanelen. We hechten veel waarde aan lokaal, biologisch en natuur.
 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 2 bedden.
Er is ruimte voor 3 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, biologisch, gratis Wifi, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Kachel, bushalte voor de deur, versnaperingen
Varsseveldseweg 75a, 7002 LJ Doetinchem
085-0653006
info@studioizzy.nl
Deze accommodatie ligt 4200 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Vorden - Zelhem , Zelhem - Braamt
 

Varsseveldseweg 75a, 7002 LJ Doetinchem
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2023 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites