Skip to main content
3.66667
3.7 van de 3 stem(men)
Riante studio aan bushalte naar de route. Duurzaam, lokaal en ruimte voor rust
Varsseveldseweg 75a, 7002 LJ Doetinchem
4200 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Vorden - Zelhem , Zelhem - Braamt.

Detailinformatie

Onze studio biedt je een heerlijk ruime plek. Met eigen keuken, zitgedeelte, tafel en een hemels bed. Daarnaast verzorgen we graag je ontbijt met lokale producten en verse koffie en kunnen een maaltijdbox verzorgen waarbij je alleen nog maar zelf hoeft te koken volgens het bijgevoegde recept.

Of je nu bij de haardkachel wil opwarmen, wil ontspannen in de tuin of nog even wil genieten van de zon, het biedt voor alle gelegenheden een plekje. Het is sfeervol, een plek waar je je snel thuis zal voelen en met zorg ingericht.

Een eigen grote keuken, een groot terras/tuin met kachel, een douche, eigen wc, etc. De ruimte wordt verwarmd door een duurzame stookinstallatie (zon/hout) en de elektra komt van de zonnepanelen. We hechten veel waarde aan lokaal, biologisch en natuur.
 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 2 bedden.
Er is ruimte voor 3 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, biologisch, gratis Wifi, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Kachel, bushalte voor de deur, versnaperingen
Varsseveldseweg 75a, 7002 LJ Doetinchem
085-0653006
info@studioizzy.nl
Deze accommodatie ligt 4200 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Vorden - Zelhem , Zelhem - Braamt
 
 

Varsseveldseweg 75a, 7002 LJ Doetinchem
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.