0
Welkom bij Grandcafe & Hotel LiBo, knus hotel en gezellig goed restaurant
Aelderstraat 6, 7854 RR Aalden
3000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Schoonloo - Sleen, Sleen - Coevorden.
Geplaatst in Hotel

Detailinformatie

Welkom bij Grandcafe & Hotel LiBo, een kleinschalig hotel waar aandacht voor onze gasten centraal staat. Tijd voor een praatje en altijd behulpzaam. We hebben 9 hotelkamers waarvan 2 op de begane grond met een eigen toegang en terras. In ons restaurant gedeelte hebben we een fijne huiskamersfeer gecreëerd waar u na een lange dag wandelen kunt genieten van o.a een goede kop thee of heerlijke Lavazza koffie. Hierbij serveren wij maar wat graag onze huisgemaakte Monchoutaart met kersen en slagroom. U kunt bij ons terecht voor ontbijt, lunch en diner, hierbij maken wij gebruik van streekproducten. In Aalden kunt u via het wandelpad "de Aalden rondomme" alle bezienswaardigheden zien, van de Jantina Hellingmolen uit 1891, naar het prachtige Oud Aalden (Brink met oude appel- en perenbomen en prachtige Saksische boerderijen) om vervolgens via kunstenaarsdorp Zweeloo (hier heeft van Gogh 3 schilderwerken gemaakt).
Kortom een bezoek waardig! Als u vragen heeft over onze accommodatie dan kunt u ons altijd bellen of mailen.
 
Deze accommodatie beschikt over 9 gastenkamers.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Elektrische fietsen oplaadpunt, Afsluitbare en overdekte fietsenstalling
Aelderstraat 6
7854 RR Aalden
info@grandcafe-libo.nl

Deze accommodatie ligt 3000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Schoonloo - Sleen, Sleen - Coevorden
 

Aelderstraat 6, 7854 RR Aalden
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites