0
Overnacht in het nieuwe Van der Valk Hotel Venlo.
Nijmeegseweg 90, 5916 PT Venlo
2000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Swolgen - Venlo.
Geplaatst in Hotel

Detailinformatie

Het nieuwe hotel en alles wat Van der Valk Hotel Venlo doet is Cradle-to-Cradle geïnspireerd. Het Van der Valk Hotel Venlo beschikt over 168 ruime hotelkamers, 12 congreszalen, een ontvangstruimte voor 250 personen op 66 meter hoogte en een auditorium met 140 zitplaatsen. Daarnaast is er een modern à la carte restaurant, een live cooking buffetrestaurant en een trendy hotelbar. Na de zomer wordt ook de wellness geopend met drie sauna’s, relaxruimte, indoor zwembad en een luxe fitness met personal trainer.

Het hotel beschikt over gratis parkeergelegenheid en u kunt in het hele hotel gratis gebruikmaken van WiFi. De accommodatie heeft een 24-uursreceptie en een bagageopslag. Dankzij de centrale ligging van het hotel kunt u eenvoudig Het pieterpad, gelegen op 2000 meter afstand, bereiken.
 
Deze accommodatie beschikt over 168 gastenkamers.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, gratis Wifi, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: 2 in-house restaurants, Zwembad, Wellness, Fitness
Hotel Venlo
Nijmeegseweg 90
5916 PT Venlo
+31 77 354 41 41
venlo@valk.com

Deze accommodatie ligt 2000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Swolgen - Venlo
 

Nijmeegseweg 90, 5916 PT Venlo
Waardeer dit:

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2021 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Wim van der Ende, Maarten Goorhuis   |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites